Desværre, du bor ikke i et NærBrand område.

Din indtastning af postnummer fortæller os at du ikke hører til i NærBrands område – desværre for dig.

NærBrands stærke samarbejdspartner – Topdanmark – dækker imidlertid hele landet, så vi kan kun anbefale dig at tage kontakt til dem for at få en snak om forsikringer.

Hvis du bor i hus eller lejlighed bør du kigge på TopDanmark Forsikringer

Hvis du bor i et aktivt eller nedlagt landbrug, bør du kigge TopDanmark Landbrug

Hus & Rækkehus

Lejlighed & Andelsbolig

Landbrug

Nedlagt landbrug

Lokale nyheder

2019 valgmøder i Jylland

Valgmøder i Viborgegnen, Salling Lemvig og Fjends

Tirsdag den 19. februar kunne lokalrådsformand Erik Ø. Johnsen kigge ud over en forsamling på hele 106 personer, der var mødt op for at deltage i NærBrands valgmøde på Golf Hotel, og torsdag den 21. februar kunne lokalrådsformændene Mette Palshøj og Lars Christiansen kigge ud over en forsamling på hele 111 personer, der var mødt op for at deltage i NærBrands valgmøde på Humlum Kro.

Det var derfor med stor fornøjelse, at lokalrådsformændene kunne byde forsamlede velkommen til en aften, hvor hovedformålet var at vælge 3 delegerede i hvert område til at være områderepræsentanter på NærBrands delegeret forsamling. Aftenerne bød også på grundig orientering om NærBrand i 2018, og i tilgift fik deltagerne et interessant foredrag.

Valghandlingen i Viborg gav genvalg til Karsten Bak Poulsen fra Skræ, medens der var nyvalg til Ole Døssing Christensen fra Elsborg og Ebbe Thomsen fra Viborg. Efter valget konstituerede de delegerede/lokalrådet sig med Erik Ø. Johnsen som formand. Valghandlingen i Salling Lemvig lokalområde gav genvalg til Mette Palshøj, Alfred Brunsgaard og Anette V. Andersen. I Fjends lokalområde var der genvalg til Lars Christiansen, Kristian Hedegaard og Jørgen Clemmensen. Efter valget konstituerede de delegerede/lokalrådet for Salling Lemvig sig med Mette Palshøj som formand.

2019 valgmøde Lolland Falster

Tirsdag den 5 februar kunne lokalrådsformand Arne Hansen fra Maribo kigge ud over en valgmøde forsamling på hele 84 personer. Det var derfor med stor fornøjelse, at han bød de forsamlede velkommen til en aften på restaurant Bangshave i Maribo, hvis hovedformål var at vælge 3 delegerede, men hvor man tillige blev orienteret om NærBrand lige nu, og i tilgift fik et interessant foredrag af museumsinspektør Bjørnar Måge om udgravningerne ved Femern projektet. Valghandlingen gav genvalg til Arne Hansen fra Maribo, John Christian Nielsen fra Nykøbing og Jørgen Rye Rasmussen fra Maribo. Efter valget konstituerede de delegerede/lokalrådet sig med Arne Hansen som formand.

Indtast dit postnr. for at se, om du kan få gode fordele på forsikringer..