Ildslukker til privat

Set til: 773 DKK

6 kg. pulverslukker fra Housegard, der fuldt opfylder NærBrands krav

Du kan som udgangspunkt kun købe den ene slukker vi forlanger opsat der hvor du selv bor.

Ildslukkeren leveres med vægbeslag, og opfylder:

  • Brandklassee: ABC.
  • Effektivitetsklasse: 43A 233B C.
  • Certificering: DS-EN3, CE, Wheelmark

Bor du på nedlagt landejendom, kan du købe op til 4 slukkere.

Beskrivelse

Hvilket slukningsmiddel skal jeg vælge?

Generelt kan man sige , at valget af slukkemiddel i høj grad, er bestemt af aktivitet på stedet, eller baseret på de typer af brande, der kan opstå. Kan derfor være nødvendigt med en kombination af flere typer . Når man tager højde for de forskellige slukningsmidler’s egenskaber, og at brugeren bliver bekendt med disse og hånd hæver effekten , vil man være i stand til at udføre en hurtig og effektiv slukning .

Vi anbefaler

Vi anbefaler pulverslukkere til hjemmet. Pulverslukker med ABC pulver, er de ildslukkere, som slukke de fleste typer af brande. Pulverslukker slukker nemlig brande i fire af de seks forskellige klasser;  
  • A – fibermaterialer (træ , stof , osv.)
  • B – brandbare væsker (frituregryde)
  • C – gas brande
  • E – elektriske brande
  Der er en forskel på brandslukkere og på brandslukkere. Housegard 6 kg. pulverslukkere slukker 25-30% større brande, sammenlignet med en 6 kg. brandslukker med effektivitetsklasse 34a. For at kunne angive en ildslukkers effektklasse, laves et standard bål på 0,5 m. bredde & 0,5 m højde. Jo længere standardbrand du kan slukke med b x h mål som beskrevet, jo større effektklasse får ildslukkeren. En ildslukker der kan klare et prøvebål på 3,4 m længde med de b x h mål som er beskrevet har effektklasse 34A, den der kan klare 4,3 m lang bål får effektklasse 43A.