Valgmøder i Viborgegnen, Salling Lemvig og Fjends

Tirsdag den 19. februar kunne lokalrådsformand Erik Ø. Johnsen kigge ud over en forsamling på hele 106 personer, der var mødt op for at deltage i NærBrands valgmøde på Golf Hotel, og torsdag den 21. februar kunne lokalrådsformændene Mette Palshøj og Lars Christiansen kigge ud over en forsamling på hele 111 personer, der var mødt op for at deltage i NærBrands valgmøde på Humlum Kro.

Det var derfor med stor fornøjelse, at lokalrådsformændene kunne byde forsamlede velkommen til en aften, hvor hovedformålet var at vælge 3 delegerede i hvert område til at være områderepræsentanter på NærBrands delegeret forsamling. Aftenerne bød også på grundig orientering om NærBrand i 2018, og i tilgift fik deltagerne et interessant foredrag.

Valghandlingen i Viborg gav genvalg til Karsten Bak Poulsen fra Skræ, medens der var nyvalg til Ole Døssing Christensen fra Elsborg og Ebbe Thomsen fra Viborg. Efter valget konstituerede de delegerede/lokalrådet sig med Erik Ø. Johnsen som formand. Valghandlingen i Salling Lemvig lokalområde gav genvalg til Mette Palshøj, Alfred Brunsgaard og Anette V. Andersen. I Fjends lokalområde var der genvalg til Lars Christiansen, Kristian Hedegaard og Jørgen Clemmensen. Efter valget konstituerede de delegerede/lokalrådet for Salling Lemvig sig med Mette Palshøj som formand.

Indtast dit postnr. for at se, om du kan få gode fordele på forsikringer..