Det er en testversion – kan ikke bruges.

Denne side er forbeholdt de kunder der bor på nedlagte landbrugsejendomme under begrebet Landbo, og har valgt Topdanmark/NærBrand aftale med ret til bonus i skadefri år:

NærBrand giver tilskud til sikkerhedsudstyr, der er krævet jf. aftalen. Heri forpligter du dig til:

  • At holde ejede ejendomme godkendte efter ELFO reglerne for el-eftersyn
  • At have ildslukkere monteret jf. ELFO reglerne i både ejede og lejede bygninger.
  • At have monteret røgalarmer der hvor der er soverum.

På denne bestillingsside har du mulighed for at lave bestillinger, der med kvalitetsprodukter imødekommer de stillede krav. Bestillingen forudsætter at du ikke bestiller som momsregistreret køber.

På siden her kan du se hvad din nettopris bliver. Du skal dog først betale den fulde pris til leverandøren jf. faktura derfra. Leverandøren sørger for at NærBrand får besked om leverancen, og Topdanmark/NærBrand vil sørge for at du efterfølgende får tilsendt tilskud så din nettopris passer.

Klik med musen oveni ordet “indtast..” i det blå felt øverst til højre. Flyt herefter med tabulatortasten (ikke piletasterne) for at indtaste i efterfølgende felter.

Bemærk at vi videregiver dine oplysninger til vores leverandør. Vi sender dig en mail så snart du har bestilt, og heri kan du læse om videregivelsen samt hvad du skal gøre for at blive slettet.

Testversion – kan ikke bruges.

Indtast dit postnr. for at se, om du kan få gode fordele på forsikringer..