Ildslukker m.m. til private

Når du vælger en Privat NærBrand løsning hos Topdanmark forpligter du dig jf. vilkårene til at have en 6. kg. ildslukker der hvor du bor selv, og at have røgalarm der kan høres i alle soverum hvor du bor selv.

På denne side kan du, ved at udfylde formularen til højre, bestille en ny ildslukker, eller ombytning af en ildslukker der er blevet 5 år gammel, eller har tabt trykket. Hvis du har brugt din slukker til at bekæmpe ild, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet – så er ombytningen gratis for dig.

Du har samtidig mulighed for at bestille andet kvalitets-sikkerhedsudstyr med tilskud fra NærBrand. Det er naturligvis en betingelse at du har denne NærBrand løsning hos Topdanmark, og altid kun bestiller udstyr til dit eget brug.

Bemærk at der kan gå en rum tid fra du bestiller til du får leveret, da vi sender bestillingen til vores leverandør ved måneds skiftet. Hvis du er på vej som ny kunde sker levering når dine forsikringer er trådt i kraft.

Du skal betale din egenbetaling direkte til leverandøren ved levering. Klik på produktbeskrivelserne for at se mere.

  • Ildslukkeren, som vi kræver, har en egenbetaling på 100 kr. Ønsker mere end én ildslukker vil egenbetalingen efterfølgende være 350 kr. (Hvis du ønsker slukkeren leveret i den hvide model skriver du det bare i kommentarfeltet. Det koster 50 kr. ekstra)
  • Et sæt røgalarmer (2 stk. trådløst forbundne) har en egenbetaling på 60 kr. Du kan bestille flere sæt, de kan forbindes alle sammen.
  • Et brandtæppe har en egenbetaling på 50 kr.
  • En lille køkken-brandslukker har en egenbetaling på 75 kr.
  • En førstehjælpstaske har en egenbetaling på 50 kr.
  • En KeySafe nøgleboks har en egenbetaling på 140 kr.

Klik med musen på ordet “Navn” i den øverste blå ramme, og start så din indtastning. Du flytter nemt mellem felterne ved at bruge tabulatortasten (ikke pilene). I feltet adressesøgning skal du skrive dit gadenavn. Med det samme du begynder på det dukker der nogle forslag op, og du skal ende med at vælge din egen adresse ved at klikke på den med musen.

Bemærk at dine indtastede oplysninger bliver videregivet. Se mere i vores privatlivspolitik.

Bestil sikkerhedsudstyr
(Husk rette postnummer – øverst til højre)
Indtast dit postnr. for at se, om du kan få gode fordele på forsikringer..